Starity

A One Direction és Ed Sheeran után Sam Smith is szabadságra megy

2016. február 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjátadó után hosszabb időre eltűnik a rivaldafényből a brit tehetség.

hirdetés
A One Direction és Ed Sheeran után Sam Smith is szabadságra megy

A zeneiparba való 2012-es berobbanása óta alig jutott egy szusszanásnyi pihenőre ideje Sam Smith-nek, így nem csoda, ha úgy döntött: ideje kinyújtóztatni a feszített tempójú munkától megfáradt tagjait, és hazatérni szeretteihez. Az énekes ugyanis úgy nyilatkozott a Deadline riporterének, miszerint az Oscar-díjátadó lesz az utolsó nagyobb esemény, melyen részt vesz szabadsága megkezdése előtt.

Nyilvánvaló, hogy az Oscar-jelölésem némileg megváltoztatta a dolgokat, mert eredetileg úgy terveztem, hogy az egész évet kiveszem. Az utóbbi néhány hónapban sok mindent megtanultam önmagammal kapcsolatban, és az az igazság, hogy még nem mehetek szabira

– nyilatkozta az énekes, majd eloszlatta rajongói reményeit, ugyanis elárulta: egyelőre nem tervez új dalokat írni.

Nincs tervben, hogy bármit is mgjelentetnék még, és nem is hiszem, hogy akarnék ilyesmit mostanában. Szeretnék egy kicsit magamnak élni, és úgy tervezem, hogy jövő hónapban rászánom magam, és hazautazok, hogy a szüleimmel és a testvéreimmel legyek, mert úgy érzem, az elmúlt években sok mindenről lemaradtam, ami velük kapcsolatos

– magyarázta Sam, és bevallotta, hogy bár nagy megtiszteltetésnek érzi, amiért az Oscar-gálához hasonló neves eseményeken is részt vehet, szüksége van arra, hogy kicsit önmagával és a szeretteivel foglalkozzon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek