Starity

Kollégájába szerelmes Demcsák Zsuzsa?

2016. február 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csinos műsorvezető állítólag a TV2 egyik szerkesztőjébe szeretett bele, kapcsolatuk pedig igen ígéretesen alakul.

hirdetés
Kollégájába szerelmes Demcsák Zsuzsa?
Fotó: TV2

A Blikk számolt be róla, miszerint a Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa ismét szerelmes, méghozzá az általa vezetett műsort sugárzó csatorna egyik szerkesztőjébe, akivel már korábban is gyakran keresték egymás társaságát. A fent említett lap úgy tudja, hogy a férfi gyakran időzik Zsuzsánál, aki a gyerekeinek is bemutatta már a férfit, így arra is akad példa, hogy az újdonsült nevelőapa megy a gyerekekért az iskolába.

A híresztelés kapcsán a napilap megkereste a műsorvezető volt férjét, Kiss Józsefet, aki bevallotta: nem szól bele volt felesége magánéletét érintő döntéseibe, amíg azok nem veszélyeztetik közös gyerekeik fejlődését.

Tudok kettőjük kapcsolatáról, a fiatalember telefonon már engem is megkeresett. Szeretett volna velem leülni és Zsuzsáról beszélgetni, de végül lemondta, mert a volt feleségem megtiltotta, hogy velem találkozzon

– nyilatkozta a Blikknek a volt férj.

A pletykákat azonban nemrég az érintett maga cáfolta meg a Facebookon, kijelentve, hogy szó sincs semmiféle új szerelemről az életében, és ha így is lenne, arról ő maga nyilatkozna.

Nagyon köszönöm a jókívánságokat..., de nem vagyok se szerelmes, se új kapcsolatom nincs. Amint változás áll be a magánéletemben, azt biztosan én fogom megerősíteni az érdeklődőknek

írta a közösségi oldalon Zsuzsa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek