Starity

Megtalálták Adele hasonmását

2016. február 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Svédországban élő Ellinor Hellborgnak szinte fel sem tűnt, mennyire hasonlít Adele-ra, amíg össze nem tévesztették vele.

hirdetés

A 22 éves lány ugyan korábban is észrevette, hogy némiképp hasonlítanak a vonásai Adele-ére, de nem igazán foglalkozott velük, egészen addig, amíg a nővére fel nem töltött egy kettejükről készült közös képet az Instagramra. Mivel a testvérének már akkor is rengeteg követője volt a képmegosztón, számos hozzászólás érkezett a képhez, és szinte kivétel nélkül mindegyikben azt firtatták, hogy Ellinor teljesen úgy néz ki, mint a Grammy-díjas brit tehetség.

Több sem kellett a lánynak, így is ő instagramozni kezdett, és saját bevallása szerint arra is szép számmal akadt példa, hogy összetévesztették híres hasonmásával. Ha mindez nem lenne elég, Ellinor azt is elárulta, hogy Adele-hez hasonlóan ő is énekel – bár közel sem olyan jól –, és korábban szívesen fellépett iskolai rendezvényeken, melyeken nem egyszer éppen Adele-től választott dalt egy-egy ilyen alkalommal.

Szeretek énekelni, és ami azt illeti, egész jól is megy, de nem szeretném Adele-hez hasonlítani magam. Bár feldolgoztam néhány dalát iskolai rendezvényeken, mégsem szeretném megmutatni a hangom az embereknek. A nővérem mindig biztatott, hogy ne féljek, és merjek énekelni, de amióta a képeim ismertek lettek, elgondolkoztam azon, hogy talán meg kellene fogadnom a tanácsát, és valóban énekelnem kellene

– nyilatkozta szerényen Ellinor a Mirrornak, és szót ejtett arról is, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, amikor Adele-hez hasonlítják.

Amikor elkezdtem képeket posztolni magamról, sorra záporoztak a kommentek a köztünk lévő hasonlóságról. Adele gyönyörű, így természetesen nagyon jól esnek a méltató szavak.

Fotó: Caters
Fotó: Caters
Fotó: Caters
Fotó: Caters

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek