Starity

Joe Jonasszal indul turnézni Selena Gomez

2016. február 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Snapchaten jelentette be, hogy május elején induló, Revival címet viselő fellépéssorozatán a középső Jonas-testvér zenekara, a DNCE kíséri majd.

hirdetés

Selena Gomez négy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy májusban turnéra indul legújabb, Revival címet viselő albumával, melynek első állomása Las Vegas lesz. A fellépéssorozat keretein belül az énekesnő nyár közepéig turnézik majd, és Amerika-szerte közel negyven koncertet ad. A 23 éves barna hajú szépség azt azonban nem árulta el, ki kíséri a turnén – egészen mostanáig.

A hírről, miszerint a Joe Jonas vezette DNCE lesz az előzenekara, a Snapchaten rántotta le a leplet nemrégiben. 

Épp a szobám felé tartok. Nagyon gyanús valami. Mi a franc ez?

– hallhatjuk az énekesnő szavait, majd miután belép a lufikkal és ünnepi dekorációval díszített rezidenciájába, Joe zenekara fogadja, majd bejelentik: közös turnéra indulnak. 

Fotó: Snapchat / Selena Gomez

Készen állok, hogy ismét útra keljek, és személyesen is találkozzak a rajongóimmal. Ez az album nagyon mély nyomot hagyott bennem, és általa egy új és fontos fejezet nyílt az életemben. Alig várom, hogy újra színpadra álljak, és előadhassam az új szerzeményeket

– magyarázta az énekesnő egy korábbi, a hamarosan induló turnéval kapcsolatos közleményben.

Fotó: Snapchat / Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek