Starity

Visszatért a Ladies' Code

2016. február 24. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új fejezet nyílt a dél-koreai lánybanda, a Ladies' Code életében. 2014-es tragikus autóbalesetük óta most először jelentkeztek új anyaggal; valamint Ashley, Sojung és Zuny személyében trióban folytatják tovább.

hirdetés

Február 24-én jelent meg a Ladies' Code második kislemeze MYST3RY címmel, valamint szintén ezen a napon legújabb videoklipjük is napvilágot látott, melyet a GALAXY című számukhoz forgattak.

A GALAXY egy lassabb tempójú jazz és R&B elemekkel fűszerezett dal, melynek dalszövege a csapat jelenlegi helyzetére és az új kezdetre utal. A rövidfilmet Jo Bum Jin rendezte, aki nagy hangsúlyt fektetett a jelképekre (pl.: a hármas számra, mint motívumra) és az utalásokra (1:35-nél a két üres szék és a szívdobogás EunB-ra és RiSére utal, a táncos jeleneteknél plusz kettő háttértáncos szintén), a koreográfia pedig Kim Hwa Young nevéhez fűződik. A korongon további két új dal is helyet kapott a My Flower és a Chaconne képben.

A csapat 2014-es kislemeze, a KISS KISS megjelenése óta nagy volt a csend a Ladies' Code háza táján, hisz akkor nem sokkal a korong megjelenése után – annak promotálása közben – súlyos autóbalesetben két tag (EunB és RiSe) életét vesztette.

A tragédia óta Ashley, Sojung és Zuny folyamatosan járnak terápiára, és bár felépültek testileg és lelkileg egyaránt, még így is érthető, hogy a zenei műsorok mellett (M!Countdown, Show Champion, Inkigayo, Music Bank, Music Core) csak egy, esetleg kettő variety show-ban jelennek majd meg. Nem titok, hogy a lányok jelenleg zenei karrierükre szeretnének fókuszálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek