Starity

Magyar sztárok a pisai ferde toronynál!

2016. február 25. 12:12   |   Szerző: Ozorai Szilvi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olaszország Budapestre költözött néhány hétre egy bevásárlóközpontba, amit Farkasházi Réka, Csonka András és Bagi Iván ki is használt és ellátogattak a monumentális homokszobor kiállításra, ahol minden egyes alkotás Itáliához köthető, melyet egyébként a látogatók március 12-ig megtekinthetnek.

hirdetés

A stílus, ahogyan az olaszok öltözködnek, egyszerre laza és elegáns, ezt az irányt igyekszem én is követni. Imádom az olasz konyhát, itthon is szívesen eszem például pizzát vagy tiramisut. Mindkét kedvencemet mindig megkóstolom, bármerre járok Olaszországban

– nyilatkozta Csonka András a kiállítás kapcsán.

Farkasházi Réka így fogalmazott:

A családdal mi az olasz kultúra nyomában is nagyon szívesen barangolunk, lenyűgöznek a történelmi emlékek, Ravennát, Firenzét, Veronát egyaránt felfedeztük már. Tavaly pedig a férjemmel szöktünk el négy napra Rómába, évfordulót ünnepelni, ilyenkor töltekezem élményekkel, ízekkel, mert én is vallom, hogy az olasz konyhánál kevés jobb akad.

Amikor Olaszországban vagyok, valahogy mindig azt érzem, hogy én tökéletesen beszélem a nyelvet. Aztán amikor hazaérkezem, ez sajnos mindig elmúlik

– magyarázta Bagi Iván.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek