Starity

Durva tréfát űztek a Kamureg sztárjával

2016. február 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Max Joseph az MTV-n nagy sikerrel futó Kamureg című műsornak köszönheti ismertségét, ám azt valószínűleg nem sejtette, hogy egyszer ő válik egy zaklató áldozatává.

hirdetés
Durva tréfát űztek a Kamureg sztárjával
Fotó: MTV

A Kamuregben Max ugyan csak a másodhegedűs szerepét játssza Nev Schulman műsorvezető mellett, miközben az őket felkereső, netes kapcsolatban élő rajongóknak próbálnak segítséget nyújtani, hogy kibogozzák a titokzatos románcok szálait. A 34 éves tévésztár azonban nem sejtette, hogy egyszer ő maga is áldozattá válik, amikor azonban mégis megtörtént, teljesen letaglózta a lehetetlen szituáció, melyet a Vulture hasábjain fedett fel.

Idővel rájön az ember, hogy a kisebb hírnév is kéz a kézben jár a szorongás különleges vállfajaival. Egy évvel ezelőtt én is zaklatás áldozata lettem, ugyanis felhívott valaki a feleségem mobiljáról, és elhitette velem, hogy a saját házamban tartja fogva őt

– magyarázta Max, aki számára valóságos volt a fenyegetés, hiszen zaklatója a címét is tudta, ám szerencsére kiderült, imádott feleségét, Priscilát nem fenyegette veszély.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek