Starity

Nem lesz 3D-film a Breaking Dawn

2010. szeptember 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokaknak jó, sokaknak rossz hír: nem 3D-ben fog készülni a Twilight Saga legújabb, Breaking Dawn címû része!

hirdetés
Nem lesz 3D-film a Breaking Dawn

A Breaking Dawn filmet készítõ Summit Entertainment mégsem 3D-ben készíti a Twilight Saga filmsorozat következõ részét, de várható, hogy a filmet késõbb 3D módba is átalakítja. A filmstúdió az utólagos „átkonvertálásról” még nem döntött. Az MTV News korábban beszélt két fõszereplõvel, akiknek megvolt a saját véleménye errõl a hatásról.

„Én vagyok talán az egyetlen, aki kilóg a sorból vagy ilyesmi, de szerintem félelmetes lenne. Senki sem tudja, milyen lenne a saját szemével látni egy vámpírt. Mi lesz, ha Bella megnyitja a szemét és rájön, hogy ez egy rendkívüli világ? Akár klassz is lehet.” – állította Kristen Stewart. Taylor Lautner nem volt annyira biztos, de azt mondta, hogy a 3D lenne a legjobb a Twilightnak. „A 3D általában akkor a legjobb, ha van két különbözõ világ. Folyamatosan látom ezt két irányban is. Mindaddig, amíg van történet, és követjük azt a filmben, ami a könyv oldalain le van írva, nem lesz semmi gond, és nem számít, mit teszünk.” – tette hozzá Taylor Lautner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek