Starity

Egy év randizás után kiadta barátja útját Torrey DeVitto

2016. február 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars Melissája ismét az egyedülállók táborát erősíti, miután véget vetett Rick Glassmanhez fűződő kapcsolatának.

hirdetés

A 31 éves barna hajú szépség alig több, mint egy évig élt boldog párkapcsolatban szerelmével, ám sajnos mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogy remélte, így nemrég közös megegyezéssel a szakítás mellett döntöttek. A párhoz közel álló barátok arról számoltak be az Us Weeklynek, miszerint Torrey és Rick kapcsolata ígéretesen alakult, de a távolság még rajtuk is kifogott.

Torrey Chicagóban, Rick pedig Los Angelesben dolgozik, a köztük lévő távolság pedig rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, így közös megegyezéssel arra jutottak: jobb, ha szakítanak. Mindketten odavoltak a másikért, és az elválás mindkettejüket nagyon megviselte

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát.

Érdekesség, hogy ez  kapcsolat volt az első komolyabb próbálkozása Torrey-nak a Paul Wesley-vel való válása óta. Rickkel 2015 januárjában vállalták fel kapcsolatukat, így körülbelül egy évig voltak együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek