Starity

Hivatalos: Jön a Bad Boys 3!

2016. március 03. 08:08   |   Szerző: Imi1008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tíz évvel a legutóbbi rész után jövőre ismét jegyet válthatunk Lowrey és Burnett nyomozó kalandjaira.

hirdetés
Hivatalos: Jön a Bad Boys 3!
Fotó: Sony Pictures

Évek óta téma Hollywoodban a Bad Boys-széria folytatása, ám egészen mostanáig csak álom volt a harmadik rész mozikba kerülése. Nemrég azonban a franchise két sztárja, Martin Lawrence és Will Smith megerősítették a hírt, miszerint a 2003-ban letett történet fonalának újbóli felvételéről szóló híresztelések igazak: újra összeállnak a rosszfiúk!

 A filmsorozat első része 1995-ben került a mozikba, és bár mindössze 19 millió dollárból készült, majdnem megtízszerezte a befektetést, ugyanis nem kevesebb, mint 140 milliós bevételt hozott készítőinek. Ezzel szemben a második részre 2003-ban válthattunk jegyet, ám ez a rész már többet kóstált: 130 millió dollárt fektettek elkészítésébe, és végül 273 millió dollárt hozott a konyhára.

A régóta várt harmadik rész forgatókönyvét előreláthatóan Joe Carnahan írja majd, és az előzetes tájékoztatások szerint minden esély megvan arra, hogy a rendezői székben is ő foglaljon helyet. A szériát forgalomba hozó Sony 2017. február 17-ére datálta a megjelenést, és megerősítette, hogy egy negyedik részre is hajlandóak befektetni. Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan haladnak a projekttel a készítők, de ha tartani szeretnék magukat a megjelenési dátumhoz, rövidesen meg kell kezdeniük a forgatásokat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek