Starity

Tanári pályára készül Cinthya Dictator

2016. március 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, ráunt a fotózásra az Édes élet egykori sztárja, ugyanis új hivatás felé húzza a szíve.

hirdetés
Tanári pályára készül Cinthya Dictator
Fotó: Facebook / Cinthya Dictator

A szőkeség ugyan megszerezte diplomáját, de szívesen ülne vissza az iskolapadba annak érdekében, hogy egy nap tanár válhasson belőle. Terveiről a Borsnak nyilatkozott nemrégiben.

Tanárrá válásom első oka, hogy hihetetlenül felnézek azokra az emberekre, akik tanítottak és szeretnék a nyomdokukba lépni. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen olyan alkotói közösség, és olyan zseniális emberek vannak, hogy hihetetlenül inspiráló közöttük lenni

– magyarázta Cinthya, és elárulta, hogy tudásszomja csillapíthatatlan, és amennyiben valóra válik tanári pályafutásról szőtt álma, folyamatosan fejleszti majd magát, tudását pedig nem lesz rest átadni tanítványainak.

Szeretek szerepelni, és a tanárság lehetőséget adna arra, hogy Magyarországon maradhassak és meg tudjak élni művészként, és ne kelljen megrendelésre portfóliókat készítenem. Mindeközben formálhatom a közízlést!

– nyilatkozta Cinthya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek