Starity

A CBS újabb két évadra meghosszabbította az NCIS-t

2016. március 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csatorna elnöke, Glenn Geller jelentette be a minap, hogy a nézőknek továbbra sem kell búcsút inteniük a népszerű bűnügyi sorozatnak.

hirdetés
A CBS újabb két évadra meghosszabbította az NCIS-t
Fotó: CBS

Igazán rendkívüli, hogy tizenhárom évaddal és több mint háromszáz epizóddal a háta mögött folytatódik az NCIS, mely globális szinten is kimagaslóan jeleskedik

– magyarázta közleményében Geller, a sorozatot műsorára tűző CBS igazgatója, aki hozzátette: több mint 20 milliós nézőtáborával az NCIS a világ legnézettebb drámasorozata.

A sorozat egyébként 2003 óta fut a csatornán, de az online platformokon is milliók követik figyelemmel. Érdekesség, hogy a maga tizenhárom évadával már így is a csúcstartó sorozatok között van, ugyanis ritkán adatik meg egy szériának, hogy ilyen sokáig fenn tudja tartani rajongói érdeklődését.

A tizennegyedik és tizenötödik évadra már le is szerződött a szédia főszereplőjét alakító Mark Harmon, a rossz hír azonban az, hogy az első évad óta állandó szereplő, az Anthony DiNozzót életre keltő Michael Weatherly nemrég bejelentette a távozását. A rajongóknak azonban nincs oka az aggodalomra, mert Pauley Perrette, Sean MurrayRocky Carroll, Brian Dietzen, Emily Wickersham és David McCallum minden bizonnyal Harmonhoz hasonlóan hamarosan aláírják a folytatásról szóló szerződésüket a CBS-szel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek