Starity

Tizenegy év után újra szingli Vastag Csaba

2016. március 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje hosszú idő után először él egyedül – nemrég szakított a barátnőjével, aki tizenegy évig volt mellette.

hirdetés
Tizenegy év után újra szingli Vastag Csaba
Fotó: RTL Sajtóklub (Bársony Bence)

Nem titok, hogy Vastag Csaba féltve óvta szerelmét, Katát a nyilvánosságtól, így interjúi alkalmával szinte sosem beszélt kedveséről, és a hivatalos, vörös szőnyeges eseményekre sem vitte magával őt. A lány azelőtt szeretett bele Csabába, hogy az énekes berobbant volna a köztudatba, és annak idején együtt költöztek fel Veszprémből Budapestre közös jövőjük építése végett.

Egy, a párhoz közel álló barát a Blikknek nyilatkozott arról, hogy Csaba és Kata kapcsolata az énekes sikereinek növekedésével egyenesen arányosan romlott meg, és bár együtt éltek, nagyon kevés idejük jutott egymásra, volt, hogy alig találkoztak.

Ahogy Csaba népszerűsége egyre nagyobb lett, egyre több nő környékezte meg, nem is beszél­ve arról, hogy nagyon sokat dolgozott, hiszen mindig is arra vágyott, hogy színpadon állhasson. Ez azonban nem kedvezett a szerelemnek

– magyarázta a lapnak a bennfentes, és azt is elárulta, hogy Csaba amerikai útja tette fel a pontot az i-re, amikoris úgy döntöttek: ideje továbblépni.

Szerették volna, ha működik, de annyira más irányba alakult az életük, hogy már nem tudták közösen elképzelni a jövőjüket

– nyilatkozta a barát.

Az énekes nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében – valószínűleg nem marad egyedül sokáig (Fotó: Facebook / Vastag Csaba hivatalos oldala)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek