Starity

Selena Gomeznek hitték Lucy Hale-t

2016. március 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja a The Today című tévéműsorban vendégeskedett tegnap délután, és a vele készült interjú során bevallotta: korábban rendszeresen összetévesztették kolléganőjével.

hirdetés
Selena Gomeznek hitték Lucy Hale-t

A népszerű sorozatsztár nemrégiben rövidre vágatta és szőkére festtette a haját, ám azelőtt gyakran összekeverték kolléganőivel. A The Today című műsorban szót ejtett arról is, hogy az emberek, ha fel is ismerik, általában sorozatbeli karakterére asszociálnak, és Ariának szólítják, ami jó érzéssel tölti el, hiszen ezáltal is megerősítik abban, hogy a Freeformon futó sorozata valóban jól teljesít, és millióan kíváncsiak a rosewoodi lányok kalandjaira.

A felnőtté válásom egy időszakában az emberek összetévesztettek Selena Gomezzel. Akkoriban volt, amikor Justin Bieberrel kezdett randizni, és arra is akadt példa, hogy megpróbálták elvenni tőlem a telefonomat, hogy megtudják, küldtem-e neki sms-eket, én meg csak annyit mondtam nekik, hogy Ha ezen múlik az álmotok valóra válása, miszerint Selenával találkoztatok, akkor készíthetünk közös képet, de én nem ő vagyok

– vallotta nevetve a színésznő, aki bevallotta, hogy más kolléganőivel, így Sarah HylanddelJenna Colemannel és a The Bachelorból ismert JoJóval is összetévesztették az évek során.

A beszélgetés ideje alatt természetesen szó esett a lassan a vége felé közeledő Pretty Little Liarsről is, melynek jelenleg hatodik évadát forgatja Lucy, azt követően pedig már csak egyetlen évad marad a végkifejletig.

Gyakran félreértenek, amikor azt mondom, a hetedik évaddal vége mindennek. Azt hiszem, az emberek azt gondolják, hogy ki akarok lépni, pedig szó sincs ilyesmiről, ugyanakkor a jó dolgok is véget érnek egyszer, nem igaz? Ahogy én tudom, a következő évadban, végre kicsomagoljuk a dolgokat, fény derül mindenre. Igazán jó kört futottunk, és hét nagyszerű év áll mögöttünk. Úgy vélem, valami ütőssel kellene lezárnunk a sorozatot

– magyarázta Lucy.

Hat éve alakítja Aria Montgomery-t I Balról jobbra: Shay Mitchell, Troian Bellisario, Lucy Hale, Ashley Benson
(Fotó: ABC Family / Freeform)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek