Starity

Hivatalosan is kimondták Debra Messing válását

2016. március 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közel négy éve húzódó válóper végre lezárult: hivatalosan is szingli lett a Laura rejtélyei sztárja.

hirdetés

Húsz év – ennyi időt áldozott volt férjére Debra Messing. A színésznő 1990-ben az egyetemen találkozott először Daniel Zelmannal, akivel rövid időn belül randizni is kezdtek. Viszonyuk ugyan az elejétől komolynak bizonyult, ám csak tíz évvel később, 2000 szeptemberében álltak oltár elé. Kapcsolatukból egyetlen gyermekük született, Roman Walker, aki jelenleg 11 éves és édesanyja mellett került elhelyezésre.

A páros egyébként 2012-ben adta be a válókeresetet, ám a hivatalos dokumentumokból kiderült: már két évvel korábban, 2010-ben megtörtént a szakítás, azonban továbbra is együtt éltek New York-i ingatlanjukban. A tárgyalások során Debra annyit kért a bíróságtól, hogy ő kaphassa a közös gyerek felügyeleti jogát, exférjét pedig kötelezzék asszony- és gyerektartás fizetésére. Az E! News értesülései szerint a bíróság tegnap mondta ki a sztárpár válását.

Megbékéltem a mi kis történetünkkel. Úgy érzem, húsz együtt töltött év igazán szép teljesítmény annak ellenére is, hogy időközben minden megváltozott körülöttünk

– nyilatkozta válása kapcsán Debra a Ladies Home Journalnak adott korábbi interjújában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek