Starity

George Shelley nélkül folytatja karrierjét a Union J

2016. március 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnt a 2012-es brit X-Faktor felfedezettje, a Union J háza táján minden rendben van, ám nemrégiben a banda bejelentette: immáron három taggal folytatódik az együttes karrierje.

hirdetés
George Shelley nélkül folytatja karrierjét a Union J
Fotó: Facebook / Union J

Minden Union J rajongót meglepett a hír, miszerint a fiúcsapat legfiatalabb tagja, George Shelley kilép a bandából és külön utakon folytatja tovább. A banda a Facebookon osztotta meg a hírt a rajongókkal egy hosszú üzenetben, hozzátéve, hogy a legjobbakat kívánják volt csapattársuknak.

2012-ben elkezdtünk valamit, ami azóta az életünk középpontjává vált, egy bandát és projektet, ami a családot jelenti számunkra. Ez nem már, mint a Union J. Két hihetetlen album, sikeres turnék, és sok-sok öröm kísért bennünket, és mind a négyen élveztük ezt a hihetetlen utazást, de idővel eljön a változás, és más iránt érzünk vágyat. Így, amikor ismét stúdióba vonulunk, hogy új dalokat rögzítsünk, George már nem tart velünk. George a következőkben a saját útját fogja járni, és nem lesz része a Union J-nek. Ez a négyünk közös döntése volt, és mindig is közel állunk majd egymáshoz. Hamarosan bejelentjük 2016-os terveinket, és hasonlóképpen követjük majd George karrierjét is, és minden jót kívánunk neki a továbbiakban.

 olvasható a közleményben.

A fiúbanda egyébként 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, ám akkor még a Triple J néven futottak, és pont az a három srác alkotta a csapatot, mint akik a jelenlegi felállásban is szerepelnek: Jaymi Hensley, JJ Hamblett és Josh Cuthbert. George később csatlakozott hozzájuk és így alakult meg a ma már Union J-ként ismert formáció.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek