Starity

Lady Gaga visszatér az Amerikai Horror Storyba

2016. március 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan elfoglaltsága mellett a Grammy-díjas énekesnő úgy döntött: időt szakít arra, hogy visszatérjen a népszerű horrorsorozatba.

hirdetés
Lady Gaga visszatér az Amerikai Horror Storyba
Fotó: FX

Lady Gaga igazán nem panaszkodhat, hiszen színésznőként is megállta a helyét az Amerikai Horror Story: Hotel című évadában, és nemcsak a sorozat rajongói, hanem a szakma elismerését is kivívta nagyszerű alakításával. Az énekesenő Golden Globe-díjat is nyert a sorozatban nyújtott teljesítményéért, így aligha meglepő, hogy Ryan Murphy producer felkérte: térjen vissza a következő évadban is.

Lady Gaga annyira brilliáns az AHS ötödik évadában, hogy tegnap hivatalosan is felkértem, hogy csatlakozzon a hatodik szériához. Mondj igent, @ladygaga!

– írta Murphy a Twitteren néhány hónappal korábban, ám az énekesnő akkor még nem állt készen a válasszal – egészen ezidáig. Gaga ugyanis a közelmúltban a Z100 című műsorban vendégeskedett, ahol elárulta Elvis Durannak, hogy meghozta a döntést: visszatér a sorozatba.

Egyelőre nem tehetek ígéreteket azzal kapcsolatban, hogy hogyan és mikor, de visszatérek az Amerikai Horror Storyba

– magyarázta a szőkeség, és hozzátette, hogy megtiszteltetés volt számára olyan tehetségekkel együtt dolgozni, mint amilyenekből az AHS stábja is áll.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek