Starity

Sam Smith és Adam Lambert lett az internetezők új kedvence

2016. március 07. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint az Oscar-díjas Sam Smith teljesen belezúgott az American Idol felfedezettjébe, Adam Lambertbe, legutóbbi találkozásuk után.

hirdetés

Jelenleg a The Original High turnéjával járja Amerikát és Európát Adam Lambert, aki New York-i koncertje során találkozott az Oscar-díjas Sam Smith-szel. A Stay With Me énekesének meggyűlt a baja a díjátadóval, nem elég, hogy elmondása szerint a legrosszabbul ott énekelt karrierje során, még az internetezők is kikezdték vitatható beszéde után. Nagyon úgy néz ki, hogy nem kellett sokáig szomorkodnia, hiszen vigaszra lelt Lambert karjaiban.

Sam ismerőse szerint az énekes teljesen belezúgott Lambertbe legutóbbi találkozásuk során, és azóta is tartják a kapcsolatot online.

Sam nagy csodálója Adamnek. Az egyik legjobb estéjének tartja a közös bulizást. A probléma az, hogy Sam jobban oda van Adamért, mint fordítva. Adam kedveli Samet, de csak, mint barátot. Sam szerint viszont Adamben megvan minden. Tehetséges, jóképű és nagyon, nagyon szexi. Sam azt mondja a barátainak, hogy szerelmes.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a két énekes már Sam felbukkanása óta nagyon jó viszont ápol, és Lambert jó néhányszor elmondta, hogy barátként tekint a brit sztárra.

A rajongókat azonban ez nem állította meg, és máris több ezren pötyögtek a Sambertre elnevezett „párról”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek