Starity

Megérkezett a Trónok harca új előzetese

2016. március 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája megérkezett a Trónok harca várva várt hatodik évadának új betekintője.

hirdetés

Már igazán nem kell sokat várnunk, hogy kedvenceink visszatérjenek a képernyőre, ugyanis az HBO április 24-én tűzi műsorára legnézettebb sorozata, a Trónok harca legújabb évadának első részét, mely az eddigi talán legjobb várt szezonnyitója lesz a szériának. 

És hogy milyennek ígérkezik az új évad? Még több izgalomban, harc- és szexjelenetben lesz részünk, nem is beszélve a már megszokott váratlan fordulatokról, és ki tudja, talán még Jon Snow számára is lesz remény – legalábbis erre adott okot a karaktert életre keltő Kit Harington nemrégiben.

Úgy gondolom, hogy aki tudni szeretné, mi történik a hatodik évadban, kénytelen lesz kivárni, míg kiderül. Minden, amit mondhatok, az az, hogy Jon Snow halott, meghalt az előző évad végén

– magyarázta a színész a BBC reggeli műsorában, ezzel szemben a Time Out Londonnak így nyilatkozott a közelmúltban:

Többé már nem vagyok részese a műsornak. Határozottan nem leszek benne az új évadban. Forgattunk néhány jelenetet, amelyben halott voltam, és azt hiszem, ez volt életem legjobb alakítása. Nem mondhatok többet. Tudom, meddig leszek halott, de nektek nem árulhatom el.

A rajongók számára azonban jó hír, hogy a szereplőgárda java része visszatér az új évadban is, így láthatjuk még Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia ClarkeNikolaj Coster-WaldauAlfie Allen, Diana Rigg, Natalie DormerSophie TurnerMaisie WilliamsJohn BradleyIsaac Hempstead-Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce és Gwendoline Christie karakterét is, ám ismerve a történet íróját, George R. R. Martint még bármi megtörténhet kedvenceinkkel az évad végéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek