Starity

További tíz Star Wars-filmet tervez a Disney

2016. március 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még nincs három hónapja, hogy a mozikba került a Star Wars-franchise legújabb epizódja, a filmet forgalmazó Disney máris azon gondolkodik, hogy további tíz résszel bővítik a sorozatot.

hirdetés
További tíz Star Wars-filmet tervez a Disney
Fotó: Walt Disney Pictures

A tavaly decemberben a mozikba került Star Wars: Az ébredő erő beváltotta a készítők hozzá fűzött reményeit, és világszerte hatalmas siker lett, akárcsak elődjei. A sikertől megrészegülve a Walt Disney Studios nem is tétovázott sokáig, és máris tíz újabb részről folynak a tárgyalások.

Annyi bizonyos, hogy a nyolcadik rész 2017-ben kerül a mozikba – jelenleg is zajlanak a forgatások –, a kielncedik részre pedig 2019-ben válthatnak majd jegyet a sci-fi rajongók. Ha ez nem volna elég, 2016 decemberében (igen, jól olvasod, kilenc hónap múlva) ismét beülhetünk a mozikba, ugyanis ekkorra várható a Rogue One címre keresztelt Star Wars spin-off, melyben olyan tehetségek alakítják a főszereplőket, mint Felicity Jones, Sam ClaflinForest Whitaker és Mads Mikkelsen – többek között. És hogy mit tudhatunk a tíz további részről? Egy bennfentes elárulta!

Az ébredő erő sikere rengeteg gondolkodnivalóval szolgált a producereknek. Számos karakter háttértörténete és jövője is a filmvászonra kerülhet. Amikor negyven évvel ezelőtt George Lucas előállt ezekkel az elképzelésekkel, az akkori technológia még nem tette lehetővé, hogy ez megvalósuljon, most azonban már egy éven belül megcsinálhatjuk

– idézi a bennfentes szavait a Metro, ezt pedig Az ébredő erő rendezője, JJ Abrams is megerősítette:

Nagyon klassz dolgokról folytatunk tárgyalásokat. Rendkívül izgalmas, ahogy végre összeállnak a dolgok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek