Starity

Rita Wilson: „Senki sem érhet Taylor Swift nyomába”

2016. március 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy évvel első korongja után hamarosan megérkezik a színész-énekesnő újdonsága.

hirdetés
Rita Wilson: „Senki sem érhet Taylor Swift nyomába”

A Us Weekly kapta mikrofonvégre nemrégiben Rita Wilsont, akinek második nagylemeze holnap kerül az üzletek polcaira. Míg első lemezén jobbára feldolgozásokat hallhattunk, legújabb, saját magáról elnevezett korongjára már ő írta a dalokat a legnagyobb dalszerzők közreműködésével, többek között Taylor Swift munkatársa, Nathan Chapman is segítette a munkáját.

Csodálatos élmény volt, és nagyon jól szórakoztunk. Nahsville-ben, Nathennél dolgoztunk

– nyilatkozta a közös munka kapcsán az 59 éves Rita, majd a kérdésre, hogy ő maga is rajong-e fiatal kolléganőjéért így válaszolt:

Hatalmas rajongója vagyok Taylornak. Senki sem érhet a nyomába se dalszerzőként, se előadóként, ráadásul még intelligens is, és csodálom, amiért olyan közel áll a családjához. Imádom őt! Elmentem a koncertjére, amikor Los Angelesben lépett fel, és az egyik legnagyobb élmény volt, amiben valaha részem volt. Az egész 1989 album képtelenül pazar. Hogyan is választhatnék kedvenc számot róla? Imádom a Blank Space-t és az Out Of The Woodsot, a Shake It Off pedig egyenesen fantasztikus!

– lelkendezett Rita, majd azt is kifejtette, mit gondol, mi teszi olyan nagyszerű előadóvá Taylort:

Ő egy olyan ember, aki a negativitást is képes valami erőteljessé változtatni újra és újra. Úgy gondolom, csodálatos a gondolkodásmódja, ugyanakkor ezt a lehető legjobb módon képes megtanítani, átadni az embereknek. Ezért képesek példaképként tekinteni rá azok a fiatal lányok, akik keresztúthoz érkeztek az életükben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek