Starity

Taylor Swift: „18 dolog, amit nem tudtál rólam”

2016. március 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tízszeres Grammy-díjas slágergyáros beavatta az Us Weekly riporterét a titkaiba.

hirdetés
Taylor Swift: „18 dolog, amit nem tudtál rólam”

Melyik az a Disney-mese, amit nem tud sírás nélkül végignézni? Hányszor beszél naponta az édesanyjával? Kiről nevezte el gyerekkori háziállatát? Ha nem tudommal feleltél a fenti kérdésekre, akkor olvass tovább, és ismerd meg Taylor Swift többé már nem féltett titkait!

1. A szerencseszámom a 13, de a 31-et is annak tekintem, hiszen a 13-nak a fordítottja, de szerencsét szokott hozni még a 89, a 26 és a 39 is.

2. Gyerekkoromban remeterákokat tartottam. Egy nyáron aztán elvesztettem az egyiket, pont azelőtt, hogy az iskolakezdésre vissza kellett jönnöm a városba. Amikor azon a télen kimentünk a nyaralóba, megtaláltuk őt a házban, és még mindig élt!

3. Sokkal jobban szeretem, amikor az emberek odajönnek hozzám egy közös képért mondjuk egy étteremben, mintha a helyükről fotóznának titokban. Sokkal emberibbnek tartom az előbbi interakciót.

4. Naponta körülbelül háromszor hívom fel az anyukámat telefonon.

5. Nyáron szinte minden nap vörösre festem az ajkaimat.

6. Az őszi divatszínek, amiket viselni szoktam a gesztenyebarna, a mustársárga, a sötétzöld és a sötétkék.

7. A cicáimnak beceneveik is vannak: Oliviát Dibblesnek, Meredith-t pedig MerBearnek szoktam szólítani.

8. Sosem törtem el egyetlen csontomat sem a kislábujjamat leszámítva, de azt nem számolom, mert nem kellett begipszelni.

9. Képtelen vagyok végignézni a Pocahontast sírás nélkül.

10. Én voltam a gyerekkori barátnőm, Britany nyoszolyólánya az esküvőjén. Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem egy esküvőn.

11.  A kedvenc ékkövem az opál, mert amikor bántottak az iskolában annak idején, anyukám elvitt a T.J. Maxxbe suli után megnézni az opálból készült ékszereket. Azt gondoltam, gyönyörű ez a kő, és valahogy jobban éreztem magam már a látványától is. Sosem vásároltunk egyet sem, csak nézegettük őket.

12. Éjjel-nappal a Dateline-t nézem.

13. Imádom a szusit.

14. Kénytelen vagyok némára állítani a tévét, amikor egy horrorfilmet reklámoznak, mert egyszerűen ki nem állhatom. 

15. Tisztában vagyok azzal, hogy a fiatalság és a hírnév nem tart örökké, így igyekszem kihozni a maximumot minden napból.

16. Az I Knew You Were Trouble-t zongorán írtam meg, és egy lassú balladaként képzeltem el.

17. Volt egy Nelly névre hallgató mopszom, akit a rapper Nelly után kereszteltem el, mert imádtam a zenéjét. Amikor viszont Nellyvel léptem fel a turnémon, ezt nem árultam el neki.

18. Nem tudok se kezen állni, se cigánykerekezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek