Starity

Dalpremier: Ariana Grande – Dangerous Woman

2016. március 11. 15:03   |   Szerző: AriG.Fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő ezennel hivatalosan is piacra dobta legújabb kislemezét, a Dangerous Womant, vele együtt pedig a korong címadó kislemeze is megjelent.

hirdetés

A visszaszámolás végre letelt, és megérkezett Ariana Grande két éve várt harmadik stúdióalbuma, melynek címét az utolsó pillanatban változtatta meg az énekesnő Moonlightról Dangerous Womanre. A 22 éves szépség mint mindig, most is adott némi ízelítőt rajongóinak a napokban, ma pedig végre felkerült a legnagyobb videómegosztóra a korong címadó tétele.

Arianának egyébként igazán nincs oka aggódni a Dangerous Woman sikere miatt, hiszen már napokkal ezelőtt is azt pletykálták, hogy a dal akár Emmy-díjra is esélyes lehet, bár ezt még korai lenne kijelenteni.

Maga a lemez egyébként az elvárt szinten teljesít, és igen jól nyitott: már reggel is az iTunes-sikerlista élén állt, mely mélyen megindította az énekesnőt, aki közösségi oldalain keresztül mondott köszönetet az őt támogató rajongótábornak.

Erre ébredtem ma reggel. Totál odáig vagyok meg vissza. Nagyon szépen köszönöm. Csak úgy zakatol a szívem

– írta az alább látható képernyőfotóhoz Ari.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek