Starity

Első gyermekét várja Lajtai Kati

2016. március 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 Kismenők című műsorának sajtótájékoztatóján derült ki, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt a Crystal énekesnője.

hirdetés

Április 9-én veszi kezdetét hazánk második legnagyobb kereskedelmi csatornájának új tehetségkutató műsora, melyben ezúttal a gyerekeké lesz a főszerep. Magát a show-t Ördög Nóra és Till Attila vezeti majd, a zsűriben pedig Ábel Anita, Apáti Bence és Hajós András mellett Lajtai Kati foglal helyet.

Mint említettük, a műsor sajtótájékoztatóján szembesülhetett a közönség azzal, hogy utóbbi zsűritag babát vár, ráadásul az is kiderült, hogy a gyönyörű énekesnő már túl is van a terhesség első felén.

Varázsütésre estem teherbe, és az első hónapokban sem gyötörtek rosszullétek. Csupán egy kis émelygés kínzott, amit felkiáltójelnek vettem, hogy figyeljek oda, mit eszem. Most már a felén túl vagyok. Olyan boldogság járja át a szívemet, hogy elmondani sem tudom. Imádom a pocakomat, alig vártam, hogy megnőjön és lássa mindenki

– idézi a Bors a kimama szavait, aki azt is elárulta, hogy kisfiúnak ad majd életet. 

Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek