Starity

Selena Gomez lekörözte Taylor Swiftet

2016. március 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Insta-királynő címét vesztette el Taylor Swift nemrégiben, az új trónbirtokló pedig nem más, mint Selena Gomez, aki 69,3 milliós követőtáborával lekörözte az eddig 69,2 millió Insta-rajongóval élen álló énekesnőt – ezzel ő lett a legnépszerűbb Instagram-felhasználó.

hirdetés
Selena Gomez lekörözte Taylor Swiftet

Természetesen ettől eltekintve sincs harag Taylor és Selena között, ugyanis a két énekesnő nagyon jó barátságot ápol egymással évek óta, nem is beszélve arról, hogy tehetségüknek köszönhetően egyaránt népszerűek a fiatalok körében.

Érdekesség, hogy a két slágergyárosnak napok óta (majdnem) ugyanannyi követője volt a népszerű képmegosztón, de végre eldőlt, melyikükért rajonganak jobban az instások: Sel ugyanis lekörözte Tayt, és ezzel átvette a Grammy-díjas énekesnő hónapokon át fenntartott első helyét. A szőkeség előtt egyébként olyan hírességek voltak a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, mint például Beyoncé és Kim Kardashian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek