Starity

Scream Queens: Összeállt a második évad stábja

2016. március 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan visszatér a képernyőkre a Scream Queens, és végre az is kiderült, mely kedvenceink szerződtek le a második évadra.

hirdetés
Scream Queens: Összeállt a második évad stábja
Fotó: Fox

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Scream Queens második évada egy ötéves időugrással indul, amikor is kedvenceink elhagyva a főiskolai kampuszt, egy kórházban borzolják tovább a kedélyeket. Nemrég arról is lehullott a lepel, hogy az első évadból négyen már biztosan a részesei lesznek a folytatásnak: Emma Roberts visszatérése eddig sem volt titok, a napokban pedig az is kiderült, kiknek a visszatérésére számíthatunk még.

A Fox csatorna legutóbbi sajtótájékoztatóján került bejelentésre, hogy Emma mellett Lea Michele, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Abigail Breslin és Billie Lourd is visszatérnek, valamint Glen Powell és Denise Hemphill is aláírta a folytatásról szóló szerződését. Köztudott az is, hogy újabb négy férfi szereplővel bővül a stáb, az ő kilétük azonban egyelőre még rejtély a rajongók előtt.

Remélem, dögös dokik lesznek, mert úgy érzem, erre van szüksége a második évadnak. Remélem, néhányan visszatérnek az első évadból is, mert nagyon csíptem azokat a srácokat. Ha Ryan Murphy ért valamihez, akkor az az, hogy megvan az érzéke ahhoz, hogy csodálatos, tehetséges és igazán dögös szereplőket válasszon. Mindig a legcukibb srácokra esik a választása

– nyilatkozta Roberts egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek