Starity

Justin Bieber beköltözhet a hálószobába is!

2010. szeptember 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Justin Bieber-rajongók már nem csak álmodozhatnak róla, hogy kedvencüket esténként láthassák, hanem már képmásával ellátott ágynemű is kapható. Valószínű azonban, hogy a rajongók este nem csak Justin zenéjét és képmását akarják majd, így további, Justin képével díszített tárgyak is meg fognak jelenni.

hirdetés
Justin Bieber beköltözhet a hálószobába is!

A napokban sokaknak felkeltette az érdeklősését, hogy a tinisztár képmásával ellátott brendezési tárgyak fognak megjelenni, Justin Bieber rajongóinak nagy örömére.

Az ötlet egy divattervező, Lady Sandra fejéből pattant ki, és rögtön neki is fogott a megálmodott tárgyak elkészítéséhez, amelyek a Home Fashions nevet viselő otthonigarnitúra-kollekciójában fognak megjelenni. Többek között ágynemű, párnahuzat, zuhanyfüggöny és lepedő a Justin-kollekció tartalma.

Az E! Online művészeti igazgatója így fogalmazott az egyedi tárgyakról: „E képek alapján különböző érzelmeket hozunk létre; nálunk van a rocksztár Justin, az álmodozó, az aranyos és a szerelmes is. Ugye te is akarsz egy ilyet a szobádba?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek