Starity

Népszerű drámasorozatától búcsúzik a Freeform

2016. március 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millióinak törte össze a szívét legutóbbi döntésével az ABC Family utódja, a Freeform.

hirdetés

Fotó: ABC Family / Freeform

A napokban jelentette be a csatorna, miszerint kaszát kapott a 2011 óta nagy sikerrel futó Elcserélt lányok. A sorozat negyedik évada októberben ért véget, a Freeform azonban berendelt még egy utolsó évadot, melynek jelenleg is zajlanak a munkálatai, és várhatóan valamikor nyáron vagy ősszel tér vissza a képernyőre.

A Vanessa Marano és Katie Leclerc főszereplésével készült széria története két lány köré épült, akiket születésükkor a kórházban cseréltek el. Míg egyikük egy jómódú családban nőtt fel, másikuknak az érme másik oldala jutott, melyet tovább nehezített az is, hogy egy gyerekkori betegség révén elvesztette a hallását.

Az #ElcseréltLányok hamarosan a képernyőre kerülő évada lesz az utolsó. 103 epizód után büszkeséggel, szeretettel és hálával engedjük el a sorozatot

– olvasható a széria készítőinek közleményében a szomorú hír.

Érdekesség, hogy a Peabody-díjas sorozat ötödik évada a korábbiaktól eltérően mindössze tíz részből áll majd, a lezáró epizód pedig a rajongókkal szembeni kedveskedésként 90 perces lesz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek