Starity

Újabb Marvel-hős érkezik a képernyőkre

2016. március 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal Vasököl kel életre, méghozzá egy sorozat keretein belül a Netflixnek köszönhetően.

hirdetés
Újabb Marvel-hős érkezik a képernyőkre
Fotó: Marvel Comics

Értesüléseink szerint már igen előrehaladott állapotban tartanak a munkálatok, ugyanis a szuperhős nevét viselő sorozat executive producere, és egyben a Marvel TV feje, Jeph Loeb azt is nyilvánosságra hozta, hogy ki kapta Vasököl szerepét. Ő pedig nem más, mint a Trónok harcában is bizonyított brit feltörekvő tehetség, Finn Jones.

Ami magát a történetet illeti, Finn-nek Daniel Randet kell éltere keltenie, aki évekkel az eltűnése után visszatér New Yorkba egy új élet reményében, kalandjait pedig Fenegyerekéhez (Charlie Cox) és Jessica Joneséhoz (Krysten Ritter) hasonlóan 13 epizódon át kísérhetjük figyelemmel, történetük pedig a még idén bemutatásra kerülő The Defenders című szériában fonódik majd össze.

Danny Rand egy nagyon bonyolult karakter. Ő egy buddhista szerzetes harcművészetekben jártas milliárdos szuperhős, aki azon van, hogy rájöjjön, mit is jelent ez számára pontosan. Ami Finnt illeti, ő az, aki legőszintébben és legrelatívabb módon lesz képes reprezentálni Dannyt. Ezt már akkor tudtam, amikor először találkoztam vele

– nyilatkozta Scott Buck, a sorozat producere, Jeph Loeb pedig így nyilatkozott választásuk kapcsán:

Finn valami csodálatosan képes elegyíteni a magabiztosságot a sebezhetőséggel, ezért is tökéletes arra, hogy életre keltse a világban a helyét kereső karaktert.

Arról egyelőre nincs információ, hogy pontosan mikor tűzi műsorára a Netflix a szériát, de nagy valószínűséggel még idén képernyőre kerül, mivel már nagyrész dobozba kerültek a felvételek. Finn Jones egyébként várhatóan nem fog unatkozni ebben az évben sem, hiszen a Vasököl és a The Defenders mellett évek óta állandó szereplője az HBO sugározta Trónok harcának, melynek hatodik évada április 24-én debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek