Starity

Alexis Jordan anya lett

2016. március 21. 08:08   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexis néhány nappal ezelőtt hozta világra kisbabáját, akinek igazán különleges nevet választottak férjével, Luke Broadlickkal.

hirdetés

Nagy volt a csend az utóbbi időben Alexis Jordan körül annak ellenére is, hogy úgy harangozta be: legújabb lemeze 2015-ben kerül az üzletek polcaira. Mivel ez nem történt meg, rajongóit egyre jobban érdekelte, mivel tölti az idejét az énekesnő, mivel a közösségi oldalain közzétett képein kívül nem sokat lehetett tudni róla.

A felvételek többségén párjával, Luke-kal pózolt, aki tavaly A Year You Never Knew About (Az év, amiről sosem tudtál – a szerk.) címmel írt könyvet, melyből kiderült, hogy Alexis és Luke már 2014-ben összeházasodtak a legnagyobb titokban.

A sztárpár az újév első napján jelentette be, hogy babát várnak, akinek érkezését tűkön ülve várják. A büszke kismama számtalan képet osztott meg várandóssága idején, gondosan dokumentálva a kicsi fejlődését, és saját testének változásait.

2016. március 13-án végre valóra vált az énekesnő álma, ugyanis egészséges kislánynak adott életet. A rajongók Alexis Twitterén értesülhettek a hírről, mivel aznap a találó Hívjatok anyucinak poszttal jelentkezett. A napokban pedig végre megérkeztek az első fotók is a kicsiről, akinek a különleges, Anora nevet választották szülei.

Fotó: Alexis Jordan
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek