Starity

Klippremier: Andy Black – We Don't Have To Dance

2016. március 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Black Veil Brides énekesének legújabb önálló szerzeménye.

hirdetés

Andy Biersack két éve döntötte el, hogy szólóban is kipróbálja magát, mivel ötletei között szép számmal sorakoztak olyanok, melyek nem fértek volna bele zenekara image-ébe, így Andy Black néven szólókarrierbe kezdett. Első önálló dala, a They Don't Need To Understand 2014 májusában jelent meg, nemrég pedig kiderült, hogy debütáló lemeze még idén az üzletek polcaira kerül The Shadow Side címen.

A korong első lemezeként a már korábban beharangozott We Don't Have To Dance magyar idő szerint egy órával ezelőtt debütált a YouTube-on, és ahogy várható volt, egy sokkal populárisabb hangzásvilágát ismerhettük meg a 25 éves rockernek, aki szólókarrierjétől függetlenül természetesen zenekarát sem hanyagolja el.

Ami magát a The Shadow Side albumot illeti, tizenhárom felvétel kapott rajta helyet, de sajnos a fent említett They Don't Need To Understand lemaradt róla. Íme, a számlista:

  1. Homecoming King
  2. We Don't Have To Dance
  3. Ribcage
  4. Stay Alive feat. Matt Skiba
  5. Love Was Made To Break
  6. Beautiful Pain
  7. Put The Gun Down
  8. Drown Me Out
  9. Paint It Black
  10. Break Your Halo
  11. Louder Than Your Love
  12. Broken Pieces
  13. The Void

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek