Starity

Elkelt az Instagram legdögösebb dokija

2016. március 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dr. Mike-ként megismert szexi orvostanhallgató ismét rátalált a boldogságra.

hirdetés
Elkelt az Instagram legdögösebb dokija
Fotó: Instagram / Dr. Mike

Szeptemberben írtunk első ízben Dr. Mike-ról (eredeti nevén Mikhail Varshavskiról), aki valóságos Instagram-szenzációvá nőtte ki magát lehengerlő mosolyának, vidáman csillogó szemeinek és hatalmas szívének köszönhetően. A New York-i egyetemen tanuló fiatalembert egyenesen a képmegoszó legszexisebb orvosának titulálták a sajtóban, így szinte csodaszámba ment, hogy nincs barátnője.

Kapcsolati státusza azonban nemrégiben megváltozott, oldalán pedig egy feltűnően csinos hölgyet köszönthetünk a 2015-ös Miss Universe, Pia Wurtzbach személyében. A szerelmeseknek a legtöbb közismert személlyel ellentétben eszük ágában sincs titkolni a bimbózó románcot, mi több: szívesen osztják meg boldogságukat gigantikus követőtáborukkal.

Egészen addig orvos akart lenni, míg rá nem jött, hogy már a vér látványától is rosszullét gyötri, így elhatározta, hogy megnyeri a világszépe versenyt helyette

– írta az alábbi, kettejükről készült felvétel mellé Mike.

Természetesen Pia sem titkolja, mennyire odavan a szívdöglesztő dokiért, így a közelmúltban ő is megosztott egy kettejükről készült felvételt.

A gyönyörű modell nem mindennapi története egyébként valószínűleg mindenki előtt ismert, hiszen a fülöp-szigeteki szépséget kiáltották ki az első udvarhölgynek a világversenyen, amikor kiderült, hogy Steve Harvey házigazda rossz nyertest jelentette be, így a kolumbiai Ariadna Gutiérrez fejérre vándorolt a győztesnek járó tiara. Néhány perccel később feszengve ugyan, de beismerte, hogy hibázott, így Pia lett a tavalyi év legszebb nője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek