Starity

Klippremier: Meghan Trainor – No

2016. március 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddigi legdögösebb kisfilmjét készítette el a 22 éves slágergyáros a No című szerzeményéhez.

hirdetés

Korábban önértékelési problémákkal küzdött, mára pedig a világ egyik legmagabiztosabb lányává vált Meghan Trainor. Az énekesnő sosem titkolta, mennyire zavarják pluszkilói, ez a bizonytalanság azonban mostanra a múlté lett, gátlásaitól megszabadulva pedig minden eddiginél szexibb videóval jelentkezett.

Ez az első alkalom egyébként, hogy Meghan lenge ruházatban mutatkozik egy kisfilmben, de a közel négypeces videót látva nem maradt szemernyi kétségünk sem afelől, hogy az énekesnő valóban búcsút intett önértékelési problémáinak, és végre büszke arra a gyönyörű nőre, akivé érett.

Minden nap hosszú ujjú felsőt és melegítőt hordtam, hogy eltakarjam a testem, mert nagyon bizonytalan voltam önmagammal, a külsőmmel kapcsolatban. Se a karjaimat, se semmi mást nem akartam megmutatni. Bizonytalan voltam, és kényelmetlenül éreztem magam. Csak akkor nyugodtam meg, amikor mindenemet eltakartam. Nem ezt kellett volna éreznem

– nyilatkozta egy korábbi interjúban az énekesnő korábbi érzéseiről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek