Starity

Így szabadult meg 14 kilótól Oprah Winfrey

2016. március 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű televíziós személyiség nem kevesebb, mint 14 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban.

hirdetés
Így szabadult meg 14 kilótól Oprah Winfrey
Fotó: Weight Watchers

Oprah Winfrey a Weight Watchers diétát választotta arra, hogy megszabaduljon pluszkilóitól. Próbálkozása sikeresnek bizonyult, hiszen ahogy említettük, több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia, így nem csak, hogy ismét hordani tudja korábban kihízott ruháit, hanem ismerősei sem győzik dicsérni kitartásáért.

A fentiek fényében a műsorvezető nemrég egy konferenciahívás keretein belül összejött a szintén e módszerrel fogyózó társaival, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, hátha tanulhatnak egymás hibáiból, vagy elleshetnek egy-egy már bevált trükköt. 

Szerettem volna olyanokkal beszélni, akik már sikerrel jártak vagy épp még mindig küzdenek a céljaik eléréséért... Úgy gondolom rengeteg inspirációt és motivációt meríthetünk egymás sikereiből ahhoz, hogy mi is sikerrel zárjuk a programot

– magyarázta Oprah, majd bevallotta, hogy ő nem vont meg magától semmilyen ételt, és igyekezett úgy gondolni a diétára, mint egy életmódváltásra, és nem számolgatta a pontokat. Azt is beismerte, hogy rájött, ő miben hibázott: nem vett magához elég folyadékot.

Az egészséges táplálkozás az élete része lett (Fotó: Weight Watchers)

Rengeteg hozzászólást olvastam a víz jótékony erejéről, és talán ez az, ami a sikerem útjában áll. Nem iszok elég vizet. Nem is igazán szeretem, de ettől függetlenül hálás vagyok érte. Most, amikor veletek beszélek is iszok, mégpedig teát. Elvégre ez is víz egy kis gyömbérrel és vaníliával felturbózva. Így próbálom becsapni saját magamat

– folytatta a műsorvezető. És mit csinál, amikor úgy érzi, elcsábulna egy-egy finomság láttán? Azt is elárulta!

Mielőtt elcsábulnék, veszek egy mély lélegzetet, és emlékeztetem magam, miért is vagyok itt, és nem terhelhetem túl a szervezetemet.

A Weight Watchers egy egyedi pontrendszerre épülő diéta, melyet az életkor és a testsúly is nagyban meghatároz. Nincsenek tiltott élelmiszerek, csupán arra kell odafigyelni, mikor fogyasztunk és mennyit bizonyos élelmiszerekből úgy, hogy a napi pontlimitet ne lépjük túl. Érdekelne bővebben is a téma? Kattints ide érte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek