Starity

Decemberben jön Jennifer Lopez lemeze

2010. szeptember 26. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez karrierjének egy érdekes szakát éli meg, de az alagút végén már ott van a fény.

hirdetés
Decemberben jön Jennifer Lopez lemeze

A 41 éves énekesnő télen visszatér! Jennifer Lopez 2007-ben adta ki Brave című lemezét, amiről sikeres kislemezek jelentek meg, ám a korong promotálása abbamaradt, mivel kiderült, hogy a díva ikreket vár.

Tavaly ki szerette volna adni Love? című lemezét, ám kiadója hirtelen szerződést bontott vele; de a Def Jam megkereste őt, így már annál a kiadónál tevékenykedik, amely olyan előadók karrierjét építi, mint Rihanna vagy Jay-Z.

Idén megjelent a Fresh Out the Oven című dal videoklipje is Pitbull közreműködésével, de nem aratott osztatlan sikert Jennifer szőke parókája és Lolának nevezett alteregója.

Nemrég jelentették be, hogy a sztár az American Idol egyik zsűritagja lesz, így a lemeznek tökéletes reklám. Gondoljunk bele, Cheryl Cole szólókarrierjét is az X Factor-beli szereplése lendítette fel.

Előzetes információk szerint a lemez előfutára a Good Hit lesz, aminek rövidebb előzetese felkerült az internetre, de hamar le is törölték onnan.

Ha minden jól sikerül, J. Lo lehet 2011 egyik legnagyobb visszatérője!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek