Starity

Véget ért Árpa Attila házassága

2016. március 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező és a modell pontot tettek a találgatások végére, és nyilvánosságra hozták: már jó ideje nincsenek együtt.

hirdetés
Véget ért Árpa Attila házassága
Fotó: Breitling (Erdélyi Gábor)

Tegnap délután a Bors munkatársa félreérthetetlen helyzetben kapta lencsevégre Árpa Attilát egy csinos szőke hajú hölggyel, nem sokkal ezt követően pedig a férfi és felesége is nyilvánosságra hozta egy, a Facebookon közzétett bejegyzésben, miszerint házasságuknak már jó ideje befellegzett. 

Kedves barátaink, ismerőseink! Ezúton szeretnénk a különböző találgatásokra és pletykákra reagálni. A hír igaz, Szabinával már régóta külön élünk, évek óta már csak egy nagyon jó barátság és a lányunk köt össze. A válásunk okáról nem kívánunk nyilatkozni, és mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket. Szabina és Attila

– olvashatóak a rendező sorai a közösségi oldalon.

Szabina és Attila egyébként több mint tíz évvel ezelőtt, 2005-ben állt oltár elé, kapcsolatukból pedig kislányuk született. Az utóbbi években többször szárnyra kapott a pletyka, miszerint gondjaik vannak, ám mindezidáig tagadták, hogy zátonyra futott volna a kapcsolatuk.

A Blikk megkereste Attilát az ügyben, aki szűkszavúan úgy fogalmazott, hogy a szakításról szóló hírek valóban igazak, de továbbra is jó viszonyt ápolnak Szabinával és mindketten továbbléptek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek