Starity

Chloë Moretz nem kért Taylor Swiftből

2016. március 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztosan te is emlékszel a Grammy-díjas énekesnő Bad Blood című kisfilmjére, melyben a sztárvilág krémje sorakozott fel, de azt biztos nem tudtad, hogy Chloë is meghívást kapott a forgatásra.

hirdetés

A Complex magazinnak nemrég alkalma volt elcsípni Chloë Moretzet, és szóra bírni Taylor Swifthez fűződő kapcsolatát illetően. Az interjú során a színésznő beismerte, hogy bár tehetségesnek tartja az énekesnőt, de esze ágában sem volt igent mondani a Bad Bloodra, melyben olyan hírességek tűntek fel, mint Selena Gomez, Jessica Alba, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Cindy Crawford és Ellie Goulding – többek között.

Ők kizárólag arra törekszenek, hogy megfeleljenek másoknak, közben pedig klikkekre hullanak. Tehetséges előadónak tartom Taylort, de nem vagyok a rajongója

– magyarázta a magát megrögzött feministának tartó színésznő, aki még így sem volt elragadtatva a Bad Blood kisfilmjének koncepciójától és üzenetétől.

A feminizmus nem kizárólag a nők hatalmáról, erejéről szól. A különböző fajok és nemek hatalmáról is szól

– fejtette ki álláspontját a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek