Starity

Közös dalon dolgozik Justin Bieber és Martin Garrix

2016. március 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég hozta nyilvánosságra a holland származású lemezlovas, hogy a tinik kedvencével dolgozik.

hirdetés
Közös dalon dolgozik Justin Bieber és Martin Garrix

Martin Garrix nemrég alapított saját kiadója, az STMPD RCRDS nevében egy rajongója kérésére hozta nyilvánosságra, hogy a hetek óta folyó találgatások igazak: valóban közös dalon dolgoznak Justin Bieberrel. A DJ egyébként azért hagyta ott korábbi kiadóját, a Spinnin' Recordsot, mert saját bevallása szerint sehogy sem tudtak közös nevezőre jutni a zenei hangzásvilágot illetően.

Garrix legújabb száma, a Now That I've Found You már az új kiadó gondozásában jelent meg március 11-én, mely dal érdekessége, hogy Don't Crack Under Pressure címen először hazánkban, a tavalyi Sziget fesztiválon került bemutatásra John Martin és Michel Zitron közreműködésével.

Visszatérve az együttműködésre: arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor és milyen címen jelenik meg a DJ és a What Do You Mean? énekesének közös dala, de valószínűleg még idén fültanúi lehetünk közös munkájuk gyümölcsének.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek