Starity

Magyarországra jön a Delain

2016. március 28. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben már bejelentésre került az idei RockPart fesztivál néhány fellépője, melyhez nemrég a holland formáció is csatlakozott.

hirdetés
Magyarországra jön a Delain
Fotó: Sandra Ludewig

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a RockPart nevezetű fesztivál Balatonszemesen, amely a metalzenét képviselő zenekarokat sorakoztatja fel. Idén június 23-a és 25-e között kerül megrendezésre, így tehát jóval előbb, mint az előző években.

Idén már biztos fellépő a külföldi előadók közül az Apocalyptica, a Gamma Ray, a TesseracT, és az Eluveitie, a hazaiak közül pedig a Tankcsapda, valamint az Ossian fog majd színpadot robbantani.

Nemrég kiderült, hogy újabb külföldi metal együttes állhat színpadra a holland Delain személyében, mely csapat az utolsó napon, június 25-én kerül terítékre, és hozza lázba az ott megjelenő közönséget. A Delain egyébként a közelmúltban adta ki legújabb EP-jét, melyen egy új, korábban soha nem hallott dal is helyet kapott, valamint a hírek szerint még idén a boltokba kerül ötödik nagylemezük is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek