Starity

Szuperszexi kisfilmmel jelentkezett Nick Jonas és Tove Lo

2016. március 26. 13:01   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar idő szerint tegnap tette közzé hamarosan megjelenő harmadik stúdióalbumának előfutárát Nick Jonas.

hirdetés

Nick Jonas nem tétlenkedik, hiszen folyamatosan ellátja rajongóit újabbnál újabb kisfilmekkel, az utolsó simításokat végzi Last Year Was Complicated címre keresztelt korongján, emellett pedig Demi Lovatóval készül közös turnéjukra, mely augusztus 29-én indul útnak Amerikában.

Múlt éjszaka azonban másik meglepetést is tartogatott rajongóinak az énekes, ugyanis közzétette a Tove Lóval közösen készített kisfilmet a Close című dalukhoz, melyre közel egymillióan voltak kíváncsiak az elmúlt órákban. A dalt egyébként csütörtök éjjel, egy nyugat-hollywoodi sajtótájékoztatón mutatta be először új korongja másik három dalával egyetemben.

A Close a két ember közötti tehetetlenségről szól. A felvétel nagyon jó hangulatban zajlott. Tove Lo a Jingle Bell turné után bólintott rá a vendégszereplésével kapcsolatos felkérésre, most pedig készen állunk arra, hogy az egész világ fültanúja legyen a közös munkánknak. Remélhetőleg ti is annyira imádjátok majd, mint mi

– magyarázta a bemutatás előtt Nick.

Ami az énekes legújabb szólólemezét illeti, az már biztos, hogy a Universal Music Group leányvállalata, az Islands gondozásában kerül az üzletek polcaira június 10-én. A korong, mint említettük, a Last Year Was Complicated címet viseli, és tizenkét szerzeményt sorakoztat fel – a deluxe változaton pedig további hat dal került elhelyezésre.

Íme, a számlista:

  1. Voodoo
  2. Champagne Problems
  3. Close feat. Tove Lo
  4. Chainsaw
  5. Touch
  6. Bacon feat. Ty Dolla $ign
  7. Good Girls feat. Big Sean
  8. The Difference
  9. Don't Make Me Choose
  10. Under You
  11. Unhinged
  12. Comfortable

+ Bónusz dalok:

  1. Testify
  2. When We Get Home feat. Daniella Mason
  3. That's What They All Say
  4. Jealous
  5. Chains
  6. Levels
Az album borítója (Fotó: Island Records)

Amikor elkezdtem dolgozni az albumon, biztosan tudtam, hogy miről fog szólni... Aztán közbejött egy szakítás, így világossá vált számomra, hogy a dolgok megváltoztak, és mélyen magamba kell néznem, és a dolgok mélyére kell ásnom. Néha a rossz dolgok túlságosan valóságosak. Ezeknek a zenén keresztüli újraélése ugyancsak nehéz feladat, de tudtam, hogy fontos, hogy ezt megtegyem. A művészetemben szeretnék nyitott lenni

– magyarázta a lemez kapcsán Jonas Olivia Culpóval való szakítására utalva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek