Starity

Újraindítanák a nyomozást Brittany Murphy halálának ügyében

2016. március 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén már hét éve lesz, hogy elhunyt a Nagydumás kiscsajok sztárja, ám a mai napig titkok övezik halálát.

hirdetés
Újraindítanák a nyomozást Brittany Murphy halálának ügyében
Fotó: Metro-Goldwyn-Mayer

A legnagyobb legendákéhoz hasonlóan Brittany Murphy fiatalon bekövetkezett halálát is titkok és rejtélyek lengik körül. A mai napig folynak a találgatások arról, hogy vajon idegenkezűség vagy valóban baleset történt. A közelmúltban az E! News ismét elővette az ügyet és végzett egy kisebb nyomozást, ami a Los Angeles megyei vezető halottkém, Ed Winter figyelmét is megragadta, aki saját bevallása szerint, ha tehetné, újraindítaná a nyomozást a szőke szépség halálának ügyében.

Szívem szerint újraindítanám a nyomozást, de ehhez közvetlen bizonyítékra lenne szükség, mint például egy vallomásra vagy olyasmira, ami azt bizonyítaná, hogy valakinek köze volt a dologhoz. A halál felülvizsgálatába a test exhumálása is beletartozna, ha engedélyt kapnánk ennek végrehajtására, de erre csak bizonyítékkal alátámasztott, kifejezetten indokolt esetben kerülne sor

– vallotta Winter.

Brittanyre egyébként 2009 decemberében, eszméletlen állapotban talált rá édesanyja, de amikor kihívták a mentőket hozzá, szervezete már feladta a harcot és az újraélesztési kísérletekre sem reagált. A hivatalos jelentés szerint halálát egyaránt okozta a fennálló tüdőgyulladás és a vérszegénység, melyhez mérgezés is társult, ugyanis szervezetében rágcsáló- és rovarirtó vegyszer maradványait találták.

A fent említett kutatás több okból is indokoltnak mutatja az ügy újbóli elővételét, mivel már önmagában az a tény is gyanús, hogy öt hónappal a színésznő halála után férje, Simon Monjack is ugyanezen tünetegyüttes következtében vesztette életét közös otthonukban, valamint az ingatlan területén végzett könyzettanulmány azóta sem került nyilvánosságra, ami azt sejteti, hogy valami titok lappang a háttérben. Mindezeken túl pedig feltűnően magas volt Brittany szervezetében a mérgező nehézfémek tartalma, ami szintén idegenkezűségre utalhat.

Egyelőre nem áll rendelkezésre információ arról, hogy valóban ismét megnyitásra kerül-e Brittany aktája, és ha igen, mikor kezdődhet meg a nyomozás, ám a színésznő családja már szeretne mihamarabb pontot tenni az ügy végére. Brit édesanyja, Sharon egyébként idegösszeroppanást kapott lánya halála után, és azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek