Starity

David Beckham a legcukibb sztárapuka a világon

2016. március 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta visszavonult a focizástól, főállású férj és apa vált az év legdögösebb férfijának választott Beckhamből.

hirdetés

Victoria Beckham tegnap osztotta meg az Instagramon az alább látható képet, melyen ultradögös férjét, Davidet láthatjuk, amint egy apró ruhácskát varrogat egy séma alapján. Mint megtudtuk, a négygyermekes családapát legkisebb csemetéje, a négyéves Harper vette rá a nem mindennapi időtöltésre, ugyanis Barbie babáinak új ruhákra volt szükségük, az exfocista pedig a legnagyobb örömmel tett eleget lánya kérésének.

Természetesen szó sincs arról, hogy az exfocista felesége nyomdokaiba lépne, és a divatvilágban szeretne karriert építeni, de ha a lánya azt kéri, álljon divattervezőnek, akkor még egy Davidhez hasonlóan sikeres és ünnepelt férfi is ellágyul.

Harper a legtöbb kislányhoz hasonlóan él-hal a divatért. Imád a sminktermékekkel és a cipőimmel játszani, ugyanakkor a sport is nagyon vonzza. Ő egy kicsit fiús lány, ami nem csoda, hiszen három bátyja van. A múltkor épp azt találta mondani nekem, hogy focista szeretne lenni, ezzel pedig a tőrt forgatta meg a szívemben. Már van három focistának készülő fiam. Ne már! Legalább az egyik gyerekem akarjon a divatvilágban dolgozni vagy táncos lenni

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Victoria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek