Starity

10 dolog, amit nem tudtál Maite Perroniról

2016. március 28. 09:09   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni mindig is igyekezett óvni magánéletét a nyilvánosság elől, mi azonban elhoztunk nektek tíz érdekességet, amit talán még ti sem tudtatok róla!

hirdetés
10 dolog, amit nem tudtál Maite Perroniról
Fotó: Jesús Martínez

A hazánkban is közkedvelt mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni karrierje az RBD nevű zenekarral kezdődött, világhírnévre azonban az Árva angyal című telenovella révén tett szert, ahol a címszereplő Marichuyt alakította.

Ezt követően sorra készítette a sikeresebbnél sikeresebb sorozatokat, és közben kiadott egy szólólemezt is, ami szintén nagy népszerűségnek örvendett rajongói körében. A magánéletét féltve örző barna hajú szépségről ezúttal 10 érdekességet hoztunk el a maiteMVP révén.

1. Maite klausztrofóbiás. Nem bír zárt helyen lenni, valamint a liftektől is kirázza a hideg.

2. Kedvenc étele a csokoládé. 

3. 2011-ben őt nevezték ki a telenovellák királynőjének, ezzel nem kisebb személyt, mint Thalíát taszította le a csúcsról. 

4. Elárulta, hogy RBD-s időszakából két kedvenc száma van: a Qué hay detrás és az Empezar desde cero. 

5. Kedvenc szépségtrükkje, hogy paradicsomos pakolást tesz a hajára, ami működni látszik, tekintve Maite hússzú, fényes tincseit. 

6. Ha nem színésznő vagy énekesnő lenne, akkor marketinget tanult volna. 

7. Imád vásárolni, és cipőmániásnak tartja magát. Saját bevallása szerint nem tud úgy elmenni shoppingolni, hogy ne venne egy pár cipőt. 

8. 2014-ben a világ egyik legszebb arcának választották. 

9. Mindezidáig kétszer dolgozott William Levy színésszel: az Árva angyal és a Szerelem diadala című telenovellákban, és nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

10. Régebben mindig magyarázkodnia kellett, hogy a magánéletben nincs köztük semmi William Levyvel, azonban mára ezt már megunta, és nem igazán foglalkozik az ezirányú kérdésekkel az interjúk során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek