Starity

Hivatalos: Amber Heard lesz Aquaman szerelme

2016. március 28. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos pletyka övezte, hogy vajon ki kelti majd életre Aquaman szerelmét a DC moziuniverzumában, azonban a találgatásoknak most vége: hivatalosan is Amber Heard kapta a szerepet.

hirdetés
Hivatalos: Amber Heard lesz Aquaman szerelme
Fotó: Terry Richardson

Januárban a The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Zack Snyder rendező és a DC Comics moziuniverzum illetékesei előzetes tárgyalásokat folytatnak a 29 éves színésznővel, akinek neve egyébként már korábban is felmerült a szereppel kapcsolatban. A pletykáknak maga Amber vetett véget és megerősítette a hírt, miszerint valóban ő fogja alakítani Merát, a Jason Momoa által megformált Aquaman szerelmét az elkövetkezendő DC-filmekben.

A képregények szerint Mera saját királyságából menekül a Földre, ahol találkozik az Aquamanként ismert Arthur Curryvel, végül pedig – Mera lemondván saját hazájának trónjáról – összeházasodnak, ezzel magára öltve az Atlantisz királynője címet.

A dán lány című életrajzi dráma sztárja az Entertainment Tonightnak adott interjújában beszélt a szerepről, valamint jelmezéről is ejtett néhány szót:

Elég érdekes jelmez. Egy páncélszerűség, rajta pikkelyekkel, nem tudnám elmagyarázni. Jelenleg is dolgoznak rajta, szóval még nincs teljesen kész, de az biztos, hogy nem mindennapi.

Amber Heard eddig két szerződést írt alá a DC-vel, először 2017-ben az első Igazság ligája-filmben láthatjuk – mely jelenleg a The Justice League Part One címen fut – később pedig feltűnik majd a különálló Aquaman-filmben is, melynek bemutatóját 2018-ra tűzték ki.

Amber jövőbeli kollégái egyébként alig várják, hogy a színésznővel dolgozhassanak, a Csodanőt életre keltő Gal Gadot pedig őszintén reméli, hogy sok közös jelenete lesz a két karakternek.

Ahhoz vagyok szokva, hogy forgatások alatt mindig férfiak vesznek körül, szóval nőkkel dolgozni egyenesen üdítő. Nagyon boldog vagyok, hogy Ambert köszönthetjük a csapatban.

Mera feltűnésére ugyan még sokat kell várni, azonban jövőbeni partnerét, Aquamant már most szemügyre vehetjük a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című produkcióban, melyet már hazánkban is vetítenek a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek