Starity

Klippremier: Zayn Malik – It's You

2016. március 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gőzerővel folyik az énekes nemrég megjelent szólóalbumának promóciója, melynek keretein belül néhány órája közzétette legújabb kisfilmjét, melyet az It's You-hoz forgatott.

hirdetés

A  fekete-fehér képkockákon egy szerelmi történet elevenedik meg a szemünk előtt, amikor is Zayn Malik szomorú tekintettek bámul szőke hajú kedvese után, aki láthatóan már mással vigasztalódik helyette.

A dal egyébként a Mind Of Mine címet viselő első önálló stúdióalbumának harmadik kislemezeként látott napvilágot nem sokkal ezelőtt, és már több mint egymillióan voltak kíváncsiak rá a YouTube-on.

A fentieket látva többekben felmerült a kérdés, hogy esetleg Gigi Hadiddal való kapcsolata végére asszociál-e az énekes, aminek némiképp lenne is valóságalapja, hiszen miután hónapokig sülve-főve együtt mentek mindenhova, az elmúlt napokban egyszer sem mutatkozott egütt a sztárpár Zayn korongjának megjelenése óta. Gigi tegnap már egyedül jelent meg New Yorkban, és láthatóan paprikás kedvében volt, amikor a lesifotósokat elkerülni próbálta a divat fővárosában.

A modell és az énekes egyébként november óta alkotnak egy párt, Gigi pedig még Zayn első kisfilmjében, a Pillowtalkban is megjelent, nem sokkal később pedig hivatalosan is felvállalták a kapcsolatot, ami miatt több ízben is inzulátálták a szőke szépséget, mondván, hogy túl gyakran váltogatja a partnereit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek