Starity

Dynamo alig várja, hogy apa legyen

2016. március 29. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő illuzionista rövidesen családot alapít a feleségével.

hirdetés
Dynamo alig várja, hogy apa legyen

Az OK! magazin nemrég Dynamóval készített exkluzív interjút, melyből kiderült, hogy a 33 éves bűvészt gyerekként folyamatosan piszkálták sorstársai, de a múlt démonait a háta mögött hagyva ma már boldogabb, mint valaha. Miért is ne lenne az? Dynamo ugyanis páratlanul izgalmas trükkjeinek köszönhetően világhírnévre tett szert, karrierje magasan szárnyal, és a boldogság is rátalált öt évvel ezelőtt, amikor megismerkedett Kellyvel, akit négy éve vezetett oltár elé.

Majdnem öt évvel ezelőtt találkoztunk először a V fesztiválon, és azóta is minden nap van témánk, megállás nélkül beszélünk. Nagyon szerencsés vagyok, amiért egy ilyen fantasztikus személyt tudhatok a feleségemnek, aki legalább annyira a barátom, mint amennyire a szeretőm

– vallotta az illuzionista, majd szót ejtett a jövőt illető kérdésekről is.

Alig várom, hogy apa legyek. A világ legjobb apukája akarok lenni, olyasvalaki, aki mindig a gyermeke mellett áll. Ezért is várunk még egy kicsit a dologgal, míg a karrierem lehetővé nem teszi, hogy ott lehessek a családom mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek