Starity

Újra összeáll a Spice Girls

2016. március 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Végre megvalósul, amire vártunk: hosszú évek után ismét összeállnak a fűszercsajok.

hirdetés
Újra összeáll a Spice Girls

Jó ideje pletykáltak róla, hogy a 20 éves évforduló kapcsán ismét összeáll a Spice Girls, és bár idén már 22 éve, hogy megkezdte tevékenységét a 90-es évek egyik legnépszerűbb lánybandája, úgy tűnik, a rajongók nem vártak hiába. Eddig is elsősorban Victoria Beckhamen állt vagy bukott az összejövetel, ugyanis az énekesnőből divattervezővé avanzsált barna hajú szépség szoros időbeosztása miatt nem tudott időt szakítani a projektre – most azonban beadta a derekát.

Üröm az örömben, hogy Victoria kikötötte: énekelni és táncolni nem hajlandó, de amennyiben egy közös film, videó vagy riport készülne, abban szívesen benne lenne. 

Victoria mérhetetlenül hálás azért a fantasztikus időszakért, amikor együtt voltak a lányokkal, de jelenleg a családjára és a divattervezői karrierjére szeretne fókuszálni

– nyilatkozta sajtószóvivője a TMZ-nek.

Az öttagú lánybanda egyébként 1994-ben alakult Londonban, hat év után azonban úgy döntöttek: külön utakon folytatják. Később több ízben is összeálltak egy-egy fellépés erejéig, de már nem rögzítettek újabb dalokat. Pályafutásuk alatt három nagy sikerű albumot dobtak piacra, és háromszor utazták körbe a világot turnéjukkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek