Starity

BRÉKING: Avicii visszavonul!

2016. március 30. 15:03   |   Szerző: biush123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd lemezlovas a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy bizonytalan időre visszavonul.

hirdetés
BRÉKING: Avicii visszavonul!

Siker, hírnév, csillogás és több millió rajongó – ez minden, amit Avicii a magáénak tudhat, ám úgy tűnik, pont ezek az okai annak, hogy úgy döntött: ideje félreállni. Visszavonulásának hírét egy, a Facebookon közzétett bejegyzésben jelentette be.

Közleményében elárulta, hogy a 2016-os turnéja lesz az utolsó, ezt követően bizonytalan időre (talán örökre) visszavonul. Megköszönte továbbá mindazt, amiben része lehetett az elmúlt években, hálával emlegette munkatársait, barátait, a szakmabelieket és istenhozzádot mondott rajongóinak is, valamint bevallotta, hogy természetesen továbbra is szeretné tartani a kapcsolatot mindenkivel.

Visszavonulását azzal indokolta, hogy az évek során karrierjét helyezte reflektorfénybe, aminek következtében félretette mindazt, ami fontos lett volna: önmagát – mind egészségügyi, mind emocionális tekintetben, ezt pedig szeretné bepótolni.

A hivatalos közleménye zárásaként nyilvánosságra hozta, hogy soha nem fog búcsút mondani a zenének, és bár némi reményt ébresztett rajongóiban visszatérésével kapcsolatban, nem valószínű, hogy a közeljövőben ismét a stúdióban találjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek