Starity

Klippremier: Rihanna – Kiss It Better

2016. március 31. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő nem tétlenkedik: lemezbemutató turnéja mellett volt ideje egy új videoklipet forgatni, méghozzá a Kiss It Better című slágergyanús szerzeményéhez.

hirdetés

Rihanna már napok lázban tartotta követőit Instagram-oldalán közzétett legújabb kisfilmje ízelítőivel, de a visszaszámlálás végre letelt, és hivatalosan is megérkezett a Kiss It Better! A képi világa egyszerű ám annál mutatósabb: fekete-fehér képkockái révén még  tovább hangsúlyozza az érzelmes, vágyakozó dalszöveget – nem is beszélve arról, hogy egy vékony fátyol takarja az énekesnő bájait.

A Kiss It Better Rihanna legújabb,  ANTI címre keresztelt nagylemezén foglal helyet olyan dalok mellett, mint a már korábban megjelent Work, a Needed Me vagy a Desperado. A fentieken túl megjelent a Puma legújabb, Rihanna reklámozta kollekciója is, melynek kampányképein valóságos dívaként tündököl a barbadosi dalospacsirta.  

Fotó: PUMA
Fotó: PUMA
Fotó: PUMA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek