Starity

Klippremier: Morissette Amon – Diamante

2016. április 02. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fülöp-szigetek egyik nagy kedvence, Morissette Amon a tegnapi nap folyamán jelentette meg új, Diamante című dalához forgatott videoklipjét.

hirdetés

Morissette Amon újdonsága végre megérkezett! A Sotelo által rendezett zenei videóban az énekesnő egy gyönyörű ruhakölteményben énekli a dalt, amelyben igazán kiereszti a hangját. A különleges vokális képességekkel megáldott énekesnő Diamante című dalával ismét bebizonyította, hogy van helye a zeneiparban.

A sztár egyébként 2015-ben jelentette meg bemutatkozó albumát a Fülöp-szigeteken, ami rövid időn belül platina minősítést szerzett. Morissette Di Mapaliwanag, Throwback és Akin Ka Na Lang című dalaival népszerűsítette a korongot, de több film betétdalához is ő kölcsönözte a hangját.

Új, Diamante címet viselő szerzeménye nem szerepel az albumon, így valószínű, hogy ez vezeti fel az énekesnő új korongját, melynek megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de vélhetően még idén a boltok polcaira kerül. A dalt egyébként Jungee Marcelo írta az énekesnőnek, úgyhogy nem lenne meglepő, ha az új albumon is vele dolgozna a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek